Ruijfrok van Stichting leder Kind een eigen Boek genomineerd

Amsterdammer hebben flink gereageerd op de oproep om iemand voor te dragen voor de titel ´Amsterdammer van het jaar 2017´. Een kritische commissie heeft zich over alle inzendingen gebogen en uit een groslijst van meer dan honderd mensen is Ge Ruijfrok, de gedreven initiatiefneemsters van stichting Ieder Kind een Eigen Boek, genomineerd voor de titel van Amsterdammer van het jaar 2017.

Ge Ruijfrok is
zeer enthousiast over haar nominatie. Ze is vereerd en ervaart het als een kroon op haar jarenlange werk en inzet. Hieronder vertelt Ge Ruijfrok haar verhaal. Ze vertelt waarom zij als ras Amsterdammer iets terug wil doen voor haar stad, haar buurt, en haar medemens. Laat dit verhaal de inspiratie voor u zijn om op haar te stemmen. Want iemand met een inzet als Ge Ruijfrok die zich met hart en ziel inzet voor de Amsterdamse samenleving verdient die titel van ´Amsterdammer van het jaar´ oprecht.

Zondag 14 januari 2018 maakt oud-voorzitter van de Tweede Kamer Gerdi Verbeet in de Stadsschouwburg bekend wie door het publiek is uitgeroepen tot Amsterdammer van het jaar. Stemmen
op Ge Ruijfrok kan van dinsdag 2 tot en met vrijdag 12 januari via: www.amsterdammervanhetjaar.nl Deze feestelijke bijeenkomst in de Stadsschouwburg kan worden bijgewoond. Kaarten zijn verkrijgbaar via hetzelfde internetadres.