Stichting Ieder kind Een Eigen Boek heeft een ANBI status. Als ANBI is het voor Stichting Ieder Kind Een Eigen Boek noodzakkelijk om diverse gegevens openbaar te maken. Dat doen we hier. Doel hiervan is om transparantie te geven over onze activiteiten en voor het bevorderen van het vertrouwen van het publiek in Stichting Ieder Kind een Eigen Boek. Hieronder vindt u informatie over onze bestuursleden, statuten, ons beleidsplan en actuele jaarverslag.

Stichting Ieder kind Een Eigen Boek
Telefoon: 020-6966587  
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
RSIN:
820225101

Het bestuur van Stichting ieder Kind Een Eigen Boek bestaat uit drie gedreven bestuursleden. U ontmoet ze hier. De bestuursleden van Stichting Ieder Kind Een Eigen Boek zijn: Dhr. Lesly Reiziger, Mw. Syam Wongsosemito en Mw. Irene Hoesenie.

 

Stichting Ieder kind Een Eigen Boek bestaat al 10 jaar. De Stichting Ieder kind Een Eigen Boek heeft in die 10 jaar heel veel kinderen blij gemaakt met een eigen boek. De Stichting Ieder Kind Een Eigen Boek is opgericht in Amsterdam op 19 december 2008. Hier vindt u de oprichting statuten van deze oprichting.

 

De unieke aanpak van Stichting Ieder Kind Een Eigen Boek zorgt voor bewondering. Stichting Ieder Kind Een Eigen Boek weet met een bijzondere aanpak juist jonge kinderen actief aan het lezen te krijgen. Stichting Ieder Kind een Eigen Boek weet tevens belangrijke lokale partijen zoals de politie en de brandweer als voorbeeld figuren te betrekken en in contact te brengen met deze jonge kinderen. Stichting Ieder kind Een Eigen Boek weet ook vrijwilligers te inspireren en te motiveren en te betrekken en te binden tijdens een geef Een Boek uitreiking.  Dit alles zorg voor veel blije gezichten en veel enthousiasme in buurten in ons land.

 

Stichting Ieder kind Een Eigen Boek kan alleen bestaan door giften van derden. Gelukkig heeft Stichting Ieder kind Een Eigen Boek in de afgelopen jaren kunnen rekenen op de steun van deze derden. Hier vindt u ons jaarverslag dat verslag doet van de bestedingen van deze giften.  Stichting Ieder Kind Een Eigen Boek is trots op wat zij in het afgelopen jaar met deze steun heeft kunnen bereiken.