Helpen met een
donatie

 

Helpen ons met een donatie
en zet kinderen aan het lezen

 

 

 

 

 

Doneer geld! Met een paar euro sponsor je al een kind met lezen en breng je dat kind in contact met belangrijke voorbeeldfiguren zoals een echte brandweerman, een echte politieman en betrokken vrijwilliger. Je kunt het verschil maken in het leven van een kind. 61% van de gezinnen in armoede gezinnen heeft geen boek in huis. Met jouw donatie zorg je ervoor dat zo een kind een boek krijgt van een echte brandweerman en wel thuis een eigen leesboek heeft dat hij kan lezen. Jouw donatie maakt dat verschil voor dat kind. Een kind dat kan lezen is een kind dat kan slagen!

 

 

Ieder Kind een Eigen Boek is geregistreerd als ANBI instelling en ons belasting nummer daarvoor is.  Alle giften die u doet zijn daarom voor u volledig aftrekbaar bij de belasting.

Wilt u meer informatie om uw donatie te kunnen doen dan kunt u ons bellen op telefoonnummer: 020-6966587

Maak een directe bijdrage over naar Ieder Kind een Eigen Boek door gebruik te maken van Paypal. Klik op de onderstaande knop en kies de donatie knop voor Paypal uit de lijst.

Maak een veilige online Paypal donatie:

Wordt een lange-termijn donateur door vast te leggen dat u op een regelmatige basis geeft! Daarmee helpt u mee om er voor te zorgen dat onze organisatie ook in de toekomst blijft bestaan.

Wanneer u aan Ieder Kind een Eigen Boek doneert overweeg dan om dit op een maandelijkse of jaarlijkse basis te doen.

De vastlegging van een maandelijkse of jaarlijkse donatie stelt Ieder Kind een Eigen Boek instaat om een betere planning te maken van wie wij het beste kunnen helpen met leesproblemen in onze gemeenschap. Het helpt ons ook om de toekomst van onze organisatie zeker te stellen.

Uw gift stelt ons instaat om door te gaan met leesboeken te geven aan jonge kinderen die een leesachterstand hebben. Waarbij wij gepassioneerd streven naar een gemeenschap waarin ieder kind gewoon kan lezen en er geen kinderen meer zijn die leesproblemen hebben.

U wordt een maandelijkse of jaarlijkse donateur door vast te leggen voor hoe lang u wenst te geven. Onze visie is dat er in onze gemeenschap geen enkele kind behoort te zijn dat niet kan lezen. En we vragen u om ons te steunen in deze visie en  Ieder Kind een Eigen Boek daarmee in de komende maanden en jaren financieel te helpen. 

Om deel te nemen klikt u hier: Maandelijks of jaarlijks doneren. Daarna klikt u op ´Doorlopende machtiging´. Daarna kiest u in het vak ´Frequentie ´ voor hoe lang u wilt doneren.

Om meer te weten te komen over regelmatig of jaarlijkse geven, neemt u contact met ons op.  Ons telefoonnummer is: 020-6966587
Bedankt voor uw gift!

Jaarlijks & Maandelijks doneren. Doe mee!